a metamorphoses story

Om Dandy Lion Pages

DandyLion Pages är skriverier om vardagen för en nutida Brummell-Hemingway (kanske inte med lika mycket hår på bröstet). Ett ständigt letande efter ‘meningen med livet, universum och allting’ med den gamla patenterade dandy-metoden; ett tumlande i de trängre akademiska kretsarna, flackande resor, livsbejakande, livsnjutande, en devil-may-care attityd, tweed, tweed och åter tweed samt självgranskning med förhoppning om självinsikt.

Just det sistnämnda är bloggens huvudsakliga raison d’être – att utmana mig själv till att växa och satsa, utan att kunna backa ur.

Detta är historien om en döende dandy som i sina tidiga 20 har börjat vakna till liv igen och tackar nej till den långsamma själsdöd som fasadsperfekta arbeten och studier har inneburit. Dags att följa sin inre kompass och starta ‘frigörelseprocessen’; säga upp mig, börja skriva och bli utgiven igen, utveckla alternativa investeringsmetoder på banker, resa och den utslitna klyschan — leva livet. Fast på riktigt. Processen kommer att vara stapplande, men den kommer!

Varför just Dandy Lion Pages? Enkelt: dandyismen är en del av en bakomliggande tanken, och lion är en del av mitt namn. Inte konstigare än så! Att det sedan också blir ett magert, felstavat — men snitsigt — anagram… Well, it puts a smile on my face.

So without further ado; consider yourself invited… Välkommen in!

.

.

.

Annonser