a metamorphoses story

Il Nuovo Anno

…a Venezia. Meravigliosa. Har ni aldrig upplevt det, så uppmanas ni å det varmaste att göra det. Mäktigt så det förslår — men ändå tillräckligt värdigt och intimt. Din stund, och plats, på jorden. Möt framtiden omgiven av historia. Ni får ursäkta den dåliga katalogformuleringen.

I en plötslig våg av energi såhär fashionabelt tidigt, lördagen 01-01-11, kl 05:05 — precis innan läggdags, så läggs det upp lite smått och gott. Bilderna har jag fått till låns av en kvicktänkt räv som tog med sig något av det digitala slaget att avbilda saker och ting med, skulle den nöden uppstå. Min mobilkamera har sagt upp sig, utan någon formell avskedsansökan; sådan ägare, sådan mobil. Självfallet är den enda andra riktiga kameran en rackare från 60-talet som inte ens går på batterier, att försöka bekanta den med en dator vore nog per definition ofredande.

Painting the town red over here… obviously. Quite decadent.

För den nyfikne, eller uttråkade alternativt nyvakne med kaffemuggen i ett sömnigt grepp — finns ett par till instoppade i resten av inlägget. Valalternativ. A thing of beauty.

 

Inget mindre än ett gyllene helbad.
Efter denna ”boom” kom flertalet successiva ”pang” av vilken omgång det nu var av en lika gyllene dryck. Ingen håller på etiketten att tyst och obemärkt vrida ur korken med ett litet ”plopp”. Inte på nyårsafton i alla fall.
Och har man svårigheter i valet av explosionsfärg; så kan man ta dem alla.

God natt, och god fortsättning!

Annonser

Ett svar

  1. God fortsättning! Kul att ha dig tillbaks.

    4 januari, 2011 kl. 18:00

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s